Dartclub

Voor de gezelligste dartclub van Echt bent u bij café De Triviant aan het juiste adres! Iedere twee weken verzamelen de leden van onze dartvereniging zich voor het beoefenen van hun sport. Sluit u aan bij de dartclub of kom gewoon een keer gezellig kijken. U bent van harte welkom in het café!

Voor een gezellig dartclub hoeft u niet ver te gaan

Wanneer u uit de omgeving van Echt komt en op zoek bent naar een leuke dartclub, hoeft u niet ver te gaan! Bij café De Triviant beschikken wij over een eigen dartvereniging. Deze vereniging is om de twee weken te bewonderen in ons café en speelt ook diverse uitwedstrijden. Iedereen is welkom om te komen kijken of om zich aan te melden voor het meespelen.

Een hapje of drankje na de wedstrijd

Voor, tijdens óf na de dartwedstrijden bent u natuurlijk van harte welkom voor een hapje of een drankje in ons café. Combineer dit met Limburgse gemoedelijkheid en u heeft de formule van De Triviant gekraakt. Dat u zich thuis voelt is voor ons van groot belang.

Komt u ook mee darten?

Wilt u zich aanmelden voor onze dartvereniging of ontvangt u graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons op het telefoonnummer 0475215896. Wij vertellen u graag meer over onze dartvereniging en op welke dagen u hen kunt bewonderen!

.

Dartclub

.